Pleisterwerk is een strak- en gladde afwerking van een plafond of wand. Deze pleisterlaag bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips.

Indien u houdt u van gladde- en strakke wanden dan is pleisterwerk het juiste product voor u. In de meeste gevallen kan pleisterwerk overal binnenshuis worden toegepast, mits er een goede ondergrond aanwezig is. Pleisterwerk kan gebruikt worden als afwerking van uw kamer. De aangebrachte pleisterlaag is teven direct geschikt voor het aanbrengen van behang.

De pleisterlaag dient na het aanbrengen en het uitharden te worden behandeld met een texlaag.t. Het is waterafstotend, afneembaar en beter bestand tegen stoten, en. Indien u behang of een sierpleister als afwerking wenst hoeven de wanden niet getext teworden.

Er zijn tegenwoordig pleisterlagen direct in diverse kleur verkrijgbaar. Deze pleisterlaag beoeft geen texbehandeling. Let wel; pleisterlagen zijn niet in alle gewenste kleuren verkrijgbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek [tijdens het inventariseren voor het maken van een offerte] kunt u kenbaar maken of de door u gewenste kleur verkrijgbaar is.

 

Stucwerk Helmond | Bodean Brans | +31(0)6 273 800 59 | info@stucwerkhelmond.nl | kvk handelsregister: 17244648