Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Simpel gezegd, iedereen kent het welbekende spachtelputz, dit is slechts een van de vele varianten sierpleisters die er bestaan. Sierpleister is een zeer praktische en mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past.

Het kleurassortiment van sierpleister is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij! Sierpleister kan op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden. Na een aantal jaren en opknapbeurten van uw sierpleisterwand of plafond door zal de structuur van de sierpleister nog duidelijk zichtbaar zijn. De structuurkeuze is heel groot: van super fijn tot heel grof. Sierpleister is er in vele soorten en vormen. Spachtelputz is de meest bekende in zijn soort maar ook minigraniet behoort tot sierpleisters.

Sierpleisters zijn mooie producten die garant staan voor jarenlang plezier en waarmee verschillende sfeerbelevingen gecreëerd kunnen worden.

 

Stucwerk Helmond | Bodean Brans | +31(0)6 273 800 59 | info@stucwerkhelmond.nl | kvk handelsregister: 17244648